top of page

Sparkle and shine

Jeg har sydd klær siden jeg var stor nok til å rekke ned til pedalen og jeg elsket å sovne til lyden av symaskinen når mamma satt og sydde på kveldene. Hjemmesydde klær var helt vanlig i barndommen og i ungdomstiden sydde jeg til meg selv og venninner. Til slutt gikk jeg på søm etter jeg hadde tatt artium med musikk. Og med fordypning i mønsterkonstruksjon og rasjonelle sømmetoder ble grunnlaget lagt for design av egne kolleksjoner og søm på bestilling.

Etterpå ble det flere år som lærling i modistfaget. Etter at fagbrevet kom på veggen ble det søm av hodeplagg. Med tilbehøret kan du endre antrekket lett og effektivt. Fra classy til bohem med enkle grep. Kolleksjonen består av hodeplagg, skjerf og strikkeplagg. Alt med den høye kvaliteten og nøye utvalgte materialer. Selvfølgelig foretrekker jeg rene naturfibre og unike plagg. De fleste hodeplaggene og tilbehøret finnes kun i et eksemplar. Ønsker du noe helt spesielt, så lages det på bestilling og etter mål.

Accessorize your life

Modist og designer Åse Strand har 24 års erfaring som faglært modist og har laget hatter og accessories til alt fra opera og ballett til Ascot og prinsesser. 

Åse legger sin ære i god kvalitet og godt håndverk. Plaggene lages av førsteklasses materialer og med tidløs design.

bottom of page